„На светло с Люба Кулезич” тръгва по Нова ТВ

„На светло с Люба Кулезич” тръгва по Нова ТВ

01.03.2013 13:00

 

Топ журналистът Люба Кулезич ще продължи да бъде насреща на най-актуалните събития – това обаче ще се случва в ефира на Нова ТВ и в един напълно нов проект със заглавие „На светло”. 
Предаването ще стартира на 10 март и ще се излъчва всяка неделя от 09.00 до 11.00 ч. „На светло с Люба Кулезич” ще бъде предаване – мозайка –

 ще търси различните аспекти на случващото се около нас, ще включва фрагменти, които са нови за зрителя, ще изважда на светло незададените въпроси и премълчаните тези, които по една или друга причина не намират място в дневния ред на другите медии”, описва новото предизвикателство водещата Люба Кулезич. „Основната ни цел ще бъде да говорим открито за нещата, без режисура и без притеснение – по начина, по който всяка безпристрастна медия би следвало да го прави”.
 
 „През последните месеци екипът на Нова ТВ работеше активно по старта на ново публицистично предаване в този часови пояс на неделния ден. Радваме се, че ще дадем тази възможност именно на Люба Кулезич, която доказа, че не се страхува да отстоява позициите си и да изразява открито своето мнение”, коментира Дидие Щосел, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп. „С присъединяването й към екипа на телевизията, публицистиката на Нова през уикенда става още по-силна в лицето на изключителни имена и утвърдени журналисти като Кеворк Кеворкян, Сашо Диков, Константин Вълков, а сега и Люба Кулезич”, допълни той.

Добави коментар

CAPTCHA